skip to Main Content

Henvisende tandlæge

Du er velkommen til at henvise til vores praksis. Vi sætter stor pris på det tætte samarbejde vi har med vores henvisere, og vi hjælper altid gerne i en akut situation. Har du spørgsmål forud for henvisning, er du velkommen til at kontakt os. God dialog er grundlaget for gode behandlinger – vi glæder os til at høre fra dig.

Henvisning via EDI

Send gerne din henvisning via EDI, du kan finde os ved at søge på vores telefonnummer som er 33 15 48 99

Henvisning via onlineformular

Benyt dig alternativt af vores onlineformularer.

Kvittering for henvisning

For nuværende modtager du kun en kvittering for din henvisning. Ønsker du en kopi bedes du kontakte klinikken.

Sådan behandler vi persondata

Vi behandler dine data fortrolige.

Dine data er kun en sag mellem dig og Klinikken Vestergade og kan ikke opsnappes på internettet eller lign. Alle vores online henvisninger er krypteret via SSL-certifikat og vi behandler alle henvisninger fortroligt.

Al information vi sender ud af klinikken krypteres, vha. r-mail og hver gang vi sender dig en mail vil der være en mulighed for at svare krypteret. Benyt gerne denne mulighed. Vær opmærksom på at den information der skrives i emnefeltet ikke krypteres.

Kryptering af e-mail beskytter dine data og oplysninger og vi håber at du vil bruge tid på at tage den rigtige beslutning om dine data, når du sender en e-mail på info@klinikkenvestergade.dk.

Det sidste vi ønsker, er at stå i vejen for hurtig og smidig kommunikation på nettet, men beskyttelse af dine sundhedsoplysninger SKAL tages meget alvorligt og i forhold til dokument opbevaring , så er det vores ansvar at sikre dig bedst muligt.

Hvis du har spørgsmål omkring vores håndtering af dine data må du ikke tøve med at henvende dig hos os.

Implantat scanning
Tandkirugisk klinik

“Vi ser verden fra din side og gør alt hvad vi kan for at gøre det let for dig at være patient hos os”

Har du spørgsmål eller i tvivl om din behandling eller andet, kontakt os venligst på tlf. +45 33 15 48 99 eller mail: info@klinikkenvestergade.dk

Back To Top