skip to Main Content

Vi tager hånd om dig

Vi gør hvad vi kan, for at  gøre det let for dig at være patient hos os. Vi tager hånd om dig, fra du træder ind af døren med din individuelle problemstilling, til vi sender dig afsted igen med ro i sjælen. Vi forklarer alting i ro og mag og skaber tryghed omkring dig og din behandling.

Vi lytter og samarbejder

Vi samarbejder med dig og din egen tandlæge om en helhedsplan for din behandling. Og så gør vi os desuden umage med at fortæller hvad der skal ske på helt almindelig dansk. Den gode behandling foregår i samarbejde, 360 grader rundt om dig og din situation.

Hvis du skal opereres

Hvis du skal opereres, så er det vigtigt at, du sørger for at have spist et måltid inden du kommer hos os. I timerne efter operationen vil det være svært at spise almindelig mad, da du stadig er bedøvet og kroppen har brug for noget at stå imod med, både op til operationen, men også bagefter.

Skal du i fuld narkose så skal du følge den vejledning du har modtaget på klinikken.

Engle på Jorden findes i tandklinikker! Tusinde tak for jeres hjælp under mit forløb. Jeres service har været helt ud over mine forventninger.
Det eneste gode ved at få trukket min næste visdomstand ud er, at I gerne vil gøre det. Tak!

Caroline Scholle, 21 år

Tak fordi jeg fik sådan en god behandling hos jer. Jeg er så glad for at i kunne hjælpe mig akut.

Anna Appel, 26 år

Hele forløbet, som varede 50 minutter fra jeg kom til jeg gik, var en række af velorganiserede og veludførte handlinger. Dygtige og meget omsorgsfulde assistenter var med hele vejen, mens tandlægen havde fokus alene på indgrebet og var temmelig fåmælt og relativt anonym i forhold til mig, hvilket jeg i situationen syntes var lidt akavet. Til gengæld har jeg den klare opfattelse at han virkelig var rockstjernen, der 100% fokuseret gør det han kan; indgrebet.

Niels Dosdal Jessen, 54 år

Små implementerede arbejdsgange, som at ”tortur instrumenteringen”, der ligger klar på bordet ved stolen, afdækkes med klæde, så de er skjult for patienten, hjælper med at ”neutralisere” situationens indbyggede ubehag. Skal jeg have lavet noget igen, min almindelige tandlæge ikke kan lave, bliver det med sikkerhed hos Nino og hans dream team. Fra frontdesk til elever. Mine rædsler blev gjort til skamme.

Niels Dosdal Jessen, 54 år

Har du spørgsmål eller i tvivl om din behandling eller andet, kontakt os venligst på tlf. +45 33 15 48 99 eller mail: info@klinikkenvestergade.dk

Back To Top