Klinikken

En sikker hånd siden 1977

Vi er specialister i kæbekirurgi

Vores kerneopgave er at levere bedst mulige behandling for patienten. 

Det kræver rolige hænder, nyeste viden og et varmt hjerte.

Den bedst mulige behandling, mener vi, forudsætter kæbekirurger, der leverer et sikkert håndværk af højeste kvalitet, baseret på videnskabelig evidens, men ligeså vigtigt er et konstant øje for patientens helhedsoplevelse af behandlingsforløbet. Vi er derfor meget opmærksomme på, at den behandling vi udfører, skal tage højde for det enkelte menneske og vi gør vores bedste for at sikre, at patienten får en tryg oplevelse, der er afstemt efter patientens individuelle behov fra start til slut. Det er ikke bare en behandling, der skal udføres, men et helt menneske, der skal hjælpes godt igennem på, så skånsom og rolig vis, som overhovedet muligt. 

 

Klinikkens historie

Virksomheden blev stiftet af specialtandlæge Flemming Harder i 1977 og rykkede i 1985 til CW Obels historiske lokaler på Vestergade 2, hvor klinikken fortsat er placeret.

I 2011 overdrog Harder klinikken til specialtandlæge Nino Fernandes, der i en årrække forinden havde fungeret som partner og i August 2022 blev klinikken overdraget for 3. gang i klinikkens historie til specialtandlæge Jesper Jared Secher. 

Jesper er uddannet specialtandlæge fra Tand,- Mund- og Kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet, har opnået en Ph.d.-grad i hæmostase ved ortognatkirurgi, samt gennemført en international diplomuddannelse indenfor implantatbehandling, og komplicerede knogle – og blødtvævsopbygninger. Derudover er han aktiv foredragholder, samt underviser i implantologi på Københavns Universitet. 

Således opretholdes den høje faglige standard på Vestergade 2, og vi sætter en ære i at fortsætte traditionen.