Patienter

Vi glæder os til at modtage dig i Vestergade. Her har vi samlet information som er vigtig for dig forud for din ankomst.

Vi tager hånd om dig

Vi gør alt hvad vi kan, for at gøre dit forløb hos os så rart og overskueligt som muligt. Du vil blive fulgt af en erfaren kirurgisk assistent fra du bliver hentet i venteværelset, til vi sender dig afsted igen med ro i sjælen. Vi tager os tid til at gennemgå årsagen til din henvisning og hvad dit forløb hos os omfatter. Vi oplever at mange patienter er særligt interesseret i at kende det forventede forløb efter behandlingen og vi forklare naturligvis dette, samt besvarer alle andre spørgsmål du måtte have.  Hele holdet på Vestergade  inkl.  kirurgiske assistenter, receptionister og kirurger står klar til at passe godt på dig!

Vi lytter og samarbejder

Vi samarbejder med dig og din tandlæge om en helhedsplan for din behandling og er ofte i tæt dialog med både dig og din tandlæge, for at sikre den optimale behandling. Det kræver et erfarent overblik og en klar og hensynsfuld kommunikation, hvilket vi vægter særdeles højt her i huset.

Hvis du skal opereres

Hvis du skal opereres, så er det vigtigt at, du sørger for at have spist et måltid inden du kommer hos os. I timerne efter operationen vil det være svært at spise almindelig mad, da du stadig er bedøvet og kroppen har brug for noget at stå imod med, både op til operationen, men også bagefter.

Skal du i fuld narkose så skal du følge den vejledning du har modtaget på klinikken, da faste op til din operation i dette tilfælde vil blive nødvendig.